Túlélőkés

Az oldal egyedi túlélőkésem legyártásának bemutatására szolgál. A főbb lépéseket összefoglalva a munka előrehaladtával folyamatosan közlöm.

Témák: Túlélőkés, buschcraft kés készítés házilag. Acél edzés, köszörülés, hőkezelés, keménység, HRC keménység, élkeménység, fokél, markolat, nyél készítése. Ipari technológia. A túlélőkés nem rambó kés! Túlélőkés

KIEMELT PARTNERÜNK: GADEKO KFT. Homlokzat, díszléc GADEKO Kft- Kültéri homlokzati, beltéri egyedi díszlécek, épületdekorációs elemek, cég- és reklámfeliratok gyártója és forgalmazója

Egyedi elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal!

Homlokzat, díszléc

Hírdetés

Túlélési tanácsok

Nincs megjeleníthető elem

Hírdetés

Elkészült a kés!

2010.07.11. 16:19 | [Todec] | Szólj hozzá!

Íme, megérte várakozni, végre bemutathatom az immáron elkészült, első egyedi túlélőkésemet. Nagyon örülök, hogy végre eljutottam idáig, és most egy olyan kés birtokosa lehetek, melyről tudom, hogy nagyon jó minőségű anyagból készült, és ki kell bírnia az igénybevételt. Az ismerőseim által, és az általam készített kések tesztjei hamarosan következnek, melyben megvizsgáljuk, hogy mennyire felelnek meg a célnak, amiért terveztük őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelokes.blog.hu/api/trackback/id/tr212144701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása